K2D3-VITAMIN KOMPLEX 3 DARABOS CSOMAG

K2D3-VITAMIN KOMPLEX 3 DARABOS CSOMAG

K2D3-VITAMIN KOMPLEX 3 DARABOS CSOMAG

-10%
8 990 Ft
9 970 Ft
Kezdete: 2021.07.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez

A természetes K2 vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában és a normál véralvadási folyamatban. A K2 vitamint a vastagbélben lévő baktériumok állítják elő.


K2D3 VITAMIN

étrend-kiegészítő cseppek

Összetevők: Bio extra szűz olivaolaj, fillokinon (K1-vitamin), menakinon-7 (K2-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), természetes antioxidáns: tokoferolban gazdag kivonat.

 


Miért a Natur-L?


 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 

 Magyar termék

 

 OGYÉI által nyilvántartott termék

100% Vegán
vegan
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Egyre több tudományos kutatás hívja fel a figyelmet a D vitamin jelentőségére, kiderült ugyanis, hogy a D vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. Támogatja a kalcium és a foszfor normál felszívódását, a vér normál kalciumszintjének fenntartását és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


A D vitamin, amelynek a következő jótékony hatásai vannak szervezetünkre:

  • Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat fenntartásához.
  • Segíti a vér normál kalciumszintjének fenntartását.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban
  • Hozzájárul az egészséges izomfunkciók fenntartásához.
  • Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához.
  • Hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

60 NAPOS GARANCIA

A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.

Összetevők, hatóanyagok

K2D3 VITAMIN

étrend-kiegészítő cseppek

Összetevők: Bio extra szűz olivaolaj, fillokinon (K1-vitamin), menakinon-7 (K2-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), természetes antioxidáns: tokoferolban gazdag kivonat.

Hatóanyagok napi adag: 13 csepp

K1-vitamin (NRV* 667 %) 500 μg

K2-vitamin MK7 (NRV* 160 %) 120 μg

D3-vitamin (NRV* 2000 %) 4000 NE 100 μg

*NRV = Napi beviteli referencia érték felnőttek számára

Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta étkezés közben 13 cseppet, közvetlenül a szájba juttatva, vagy ételbe keverve. Folyadékba ne keverje!


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!