DIA-7 KAPSZULA DUPLA CSOMAG

DIA-7 KAPSZULA DUPLA CSOMAG

DIA-7 KAPSZULA DUPLA CSOMAG

-29%
11 990 Ft
16 980 Ft
Kezdete: 2021.06.02   A készlet erejéig!
Kedvencekhez

DIA-7 - Színtisztán gyógynövényekkel az egyenletes vércukorszintért

 

A Dia-7 gyógynövény-koncentrátum az egyenletes vércukorszint őre és biztosítja szervezetünk olajozottabb működését. Természetes segítség az egyenletes vércukorszintért folytatott harcban.

A legkorszerűbb eljárás (szuperkritikus extrakció) biztosítja, hogy a növényi hatóanyagok teljes erőbedobással tudjanak működésbe lépni, mindezt tartósító- és oldószerek, kemikáliák nélkül. Minden cseppjében a természet!


Összetevők:

CEYLONI FAHÉJ – az egészséges vércukorszint fenntartásáért
LEPKESZEG MAG – a gyomor és a bélrendszer jólétéért
SZEGFŰSZEG – az egészséges emésztésért és vérkeringésért
VÖRÖS SZŐLŐMAG ÉS -HÉJ – antioxidánsokkal a szervezet védelméért
MÁRIATÖVIS MAG – a máj méregtelenítéséért
OLAJFA LEVÉL – az erős immunrendszerért
FEHÉR EPERFA LEVÉL – az egészséges vércukorszint fenntartásáért


Miért a Natur-L?


 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 

 Magyar termék

 

 OGYÉI által nyilvántartott termék

100% Vegán
vegan
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

A fahéj és a szegfűszeg Önnél is biztos van a konyhában. Mi mégis azt mondjuk, ezek gyógynövények? Igen! Hatóanyagukat az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) szigorú szabályozása jóváhagyja, miszerint hozzájárulhatnak az egészséges vércukorszint fenntartásához.


Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű hatóanyag kerüljön a szervezetedbe, a fahéjat és a szegfűszeget egy különlegesen kíméletes eljárásnak, ún. szuperkritikus extrakciónak vetettük alá. Magas nyomáson, hőhatás és oldószerek használata nélkül vonjuk ki a gyógynövényekből a hatóanyagot, így a legteljesebb és mégis leghatásosabb formában tudjuk neked átadni.

A két fűszernövény mellett a többi gyógynövényből is ezzel a módszerrel hozzuk ki a legtöbbet.

A lepkeszegmag és az olajfalevél ugyancsak a vércukorszint csökkentő hatást erősíti.


 Több vásárlónk jelezte, hogy egy kapszulás kiszerelés fogyasztása kényelmesebb volna számukra, így hosszas fejlesztés után sikerült megalkotni az új DIA-7 kapszulát, ami hiánytalanul tartalmazza a folyadék előnyeit, de egy pohár vízzel, ízélmény nélkül lenyelhető. A minőségből a kapszulás kiszerelésnél sem engedünk, a piacon található legtermészetesebb, növényi alapú kapszulahéjba töltöttük a Dia-7 hatóanyagait, ez okozza a két formátum közötti árkülönbséget. A hatás egyforma, Önre bízzuk, hogy a folyadék vagy a kapszulás kiszerelést választja!


60 NAPOS GARANCIA

A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.

Összetevők, hatóanyagok

 

Hatóanyagok

napi adag (2 kapszula)

 

 

Lepkeszeg mag (Trigonella foenum-graecum) kivonat

144 mg

Fahéj (Cinnamonum verum J. Presl.) szuperkritikus kivonat

110 mg

Fehér eperfa levél (Morus alba) kivonat

10 mg

Szegfűszeg (Syzygium aromaticum) szuperkritikus kivonat  

10 mg

Szőlőmag (Vitis vinifera) olaj

10 mg

Máritövismag (Silybum marianum) olaj

10 mg

Olajfa levél (Olea europaea) olaj

10 mg

Folsav (* NRV 15%)

30 µg

 

*NRV = Napi beviteli referencia érték felnőttek számára

Felhasználás, tárolás

Naponta kétszer, reggel és este, étkezés előtt fél órával kell bevenni.
Kapszula esetén naponta 2 x 1 a napi ajánlott mennyiség (25 napra elegendő). 


FIGYELMEZTETÉS! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, vagy allergiás. Terhesség ideje alatt szedése nem ajánlott, szoptatós anyák, gyógyszeres kezelés alatt állók és gyermekek kérjék ki kezelőorvosuk véleményét!


A DIA-7 gyógynövényi összetevői nem okoznak függőséget! Megszakítások nélkül szedhető , sőt ajánlott a legalább 2-3 havi folyamatos szedése. Más termékekkel szemben az DIA-7, összetevői miatt tartósan is fogyasztható.


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!