KÍNAI HERNYÓGOMBA 3 darabos csomag

KÍNAI HERNYÓGOMBA 3 darabos csomag
KÍNAI HERNYÓGOMBA 3 darabos csomag
-5%
16 990 Ft
17 970 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
To Favourites

Étrend-kiegészítő PREBIOTIKUMMAL - 3 x 60 db növényi kapszula. Összetevők: kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonat, HPMC (kapszula anyaga), inulin


Az ősi kínai orvoslás területén már hosszú évezredek óta alkalmazzák a kínai hernyógombát. Elsősorban energizáló, élénkítő és immunerősítő hatásairól ismert.

A hernyógomba az egyik leghatásosabb szer az energiaszint javítására. Segít visszaszerezni szellemi és fizikai képességeinket is, így a felépülőben lévő betegek gyakran fogyasztják. Olyan esszenciális aminosavakat tartalmaz, amiket az emberi szervezet nem képes előállítani. Ásványi anyagokban gazdag: nátrium, réz, kálium, vas. Továbbá javítja a szervezet oxigénellátását és immunomoduláns hatása miatt javítja az immunrendszer állapotát is.

Recommend
Question about the product
Details

De mitől olyan különleges ez a gyógygomba?

 

A kínai hernyógomba egy nagyon különleges növény elsősorban amiatt a tulajdonsága miatt, hogy két különböző élőlényből áll. A kínai hernyógomba valójában az éjjeli lepkék lárvájának az élősködője.

A lepke lárvái a föld alatt élnek, amik elfogyasztják a hernyógombák spóráit. Ezt követően a gomba kihajt a lárva belsejében, megöli és mumifikálja azt. A lárva testében lévő tápanyagokat felhasználásával élősködőként építi fel saját szervezetét. Úgy tartják, hogy ez a faji kettősség a fő oka a hernyógomba számos jó tulajdonságának.


Egy kis érdekes tudnivaló a kínai hernyógombáról:

1993-ban hívta fel magára a világ figyelmét. Ugyanis ebben az évben a Németországban rendezett Atlétikai Világbajnokságon a kínai sportolók 9 új világcsúcsot állítottak fel és mindannyian kínai hernyógombát fogyasztottak napi rendszerességgel.

Jól látható tehát, hogy ez a gyógygomba sok szempontból hozzájárul szervezetünk egészségéhez!

Támogassa szervezete egészségét gyógygombákkal!

Kattintson, és tapasztalja meg saját bőrén a kínai hernyógomba előnyeit!

Info
Ellenőrzött bio
bio
100% Vegán
vegan
Összetevők, hatóanyagok

KÍNAI HERNYÓGOMBA

étrend-kiegészítő

3 x 60 db növényi kapszula


Hatóanyag 1 kapszulában
- Kínai hernyógomba kivonat (15-18:1) 333 mg
- ebből poliszacharid tartalom 100 mg
- Inulin (prebiotikum) 80 mg

 

Egy növényi kapszulában lévő 333 mg kínai hernyógomba kivonat megfelel 4995 mg szárított gomba őrleménynek.

Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le. A doboz 60 db kapszulát tartalmaz, napi 1 szedése esetén 2 hónapra elegendő.


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Opinions
Be the first to review this product!