SHIITAKE GOMBA - Tápanyaggazdag koleszterincsökkentő

SHIITAKE GOMBA - Tápanyaggazdag koleszterincsökkentő
SHIITAKE GOMBA - Tápanyaggazdag koleszterincsökkentő
5 490 Ft
To Favourites

A SHIITAKE gombát az egyik leghatékonyabb természetes immunerősítők között tartják számon, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai alapján még a gyógygombák közül is kiemelkedik. Ez az oka annak, hogy Ázsiában a népgyógyászat kedvelt alapanyaga.

Immunerősítő hatását úgy fejti ki, hogy aktiválja azokat a fehérvérsejteket, amelyek felismerik és elpusztítják a szervezetre fenyegetést jelentő kórokozókat.

 

Recommend
Question about the product
Details

Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint különböző egészségvédő összetevőkben, mint például esszenciális aminosavakban, ásványi anyagokban (cink, kálium, réz, kalcium, magnézium, vas és mangán), B-vitaminokban, ergoszterinben, ami a D-vitamin előanyaga és antioxidánsokban.

 

A shiitake gombának rendkívül széleskörű a szervezetre gyakorolt pozitív hatása, a ganoderma mellett egy egyik legsokoldalúbb gombafajta.

 

1. A shiitake a béta-glükán segítségével támogatja az immunrendszert. Ez az összetett cukorfajta stimulálja az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a kórokozók ellen.


2. A shiitake erősíti a szívet, csökkenti a koleszterinszintet, segíti a vérkeringést és ezzel csökkenti a szív-, és érrendszeri megbetegedés kockázatát.


3. Mivel alacsony kalóriatartalmú és magas rosttartalmú, jól kiegészíti a fogyókúrás étrendeket.


4. A shiitake ergotionein nevű összetevője (aminósav és antioxidáns) segíti az agy megfelelő működését, véd a korral járó idegrendszeri károsodástól és segíti a kognitív funkciókat (pl. figyelem, memória, döntésképesség).


5. Tanulmányok szerint mivel a shiitake gomba lentinánt és eritadenint is tartalmaz, segíthet a daganatos megbetegedések elleni harcban, mivel enyhíti a kemoterápia és sugárkezelés tüneteit.

 

+1. Kutatások szerint a shiitake gomba napi szedésével a magas koleszterinszint biztonságosan és eredményesen csökkenthető. A már korábban említett eritadenin blokkolja a adenozin-deamináz enzimet, így csökkentve a máj koleszterintermelését, valamint elősegíti az epesavak kiválasztását, ami a vérben lévő koleszterinszint csökkenését eredményezi. 

Info
Ellenőrzött bio
bio
100% Vegán
vegan
Összetevők, hatóanyagok

SHIITAKE GOMBA

étrend-kiegészítő

60 db növényi kapszula


Hatóanyag 1 kapszulában
- Shiitake gomba kivonat (15-18:1) 333 mg
- ebből poliszacharid tartalom 100 mg
- Inulin (prebiotikum) 150 mg

Egy növényi kapszulában lévő 333 mg shiitake gomba kivonat megfelel 4995 mg szárított gomba őrleménynek.

 

Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.

 

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Opinions
Be the first to review this product!