Q10 KOENZIM - 3 DARABOS CSOMAG

Q10 KOENZIM - 3 DARABOS CSOMAG
Q10 KOENZIM - 3 DARABOS CSOMAG
-27%
6 590 Ft
8 970 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Nem vásárolható!
Kedvencekhez

A Q10 egy vitaminszerű anyag, amely szintje 35 éves korunk körül jelentős mértékben csökken, így pótolnunk kell. Szerepe kiemelkedő a szívizom energiaellátásában, védi a sejteket az öregedés ellen. Hozzájárul a szív egészségéhez és a normál vérnyomás fenntartásához.


Miért a Natur-L?


 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 

 Magyar termék

 

 OGYÉI által nyilvántartott termék

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

A Q10 koenzimnek nagyon fontos szerepe van a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában, ugyanis közvetlenül részt vesz a sejtek mitokondriális energiatermelésében. A szívizom soha nem pihen, emiatt van szüksége van jelentős mennyiségű Q10-re.


A Q10-nek két formája létezik: A növényi fermentációval előállított (Ubiquinone/ubidecarenone) és a szintetikus úton előállított (Ubiquinol). Termékünkben a növényi fermentációval előállított Q10 koenzim olajban van feloldva, amely a mai kutatások szerint a leginkább megfelelő forma. A por alakú Q10 kapszulákhoz képest átlágosan kétszer jobban szívódik fel a vérárambaN.

A Q10 koenzim szintje a szívizom szöveteiben a korral fokozatosan lecsökken. 20 éves korhoz viszonyítva 80 éves korban a szívizom Q10 szintje megfeleződik. Japán kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy komoly szívproblémákban szenvedő páciensek alacsonyabb Q10 szinttel rendelkeztek, és kimutatták, hogy a Q10 szedése jelentősen növelte a vér és a szív szöveti Q10 szintjét ezeknél az alanyoknál.


60 NAPOS GARANCIA

A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.

Összetevők, hatóanyagok

étrend-kiegészítő cseppek

~30 adag — 30 ml

Összetevők: bio extra szűz olivaolaj, Ubidecarenone (fermentációval készült Q10 koenzim), természetes antioxidáns: vegyes tokoferolokban gazdag kivonat.

Hatóanyag: napi adag 27 csepp

Q10 koenzim 55 mg

Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta étkezés közben 27 cseppet az ételbe keverve.

Folyadékba ne keverje. Használat előtt felrázandó!

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!