Emésztésjavító Egészségcsomag

Emésztésjavító Egészségcsomag
Emésztésjavító Egészségcsomag
-7%
15 990 Ft
17 270 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kedvencekhez

Emésztésjavító csomagunkba Probiotikum mix-et és Shiitake gombát tettünk.

A mai világ életvitelével sajnos ritka a jó egészségű, egyensúlyban lévő ember. A bélflóra helyreállításával rengeteget tehetünk az egészségünkért, jó alapot ad az egészségmegőrzéshez! Nem csak az emésztésünket teszi helyre a probiotikum, hanem az immunrendszert, sőt a hangulatunkra is hatással van. 

A probiotikum mellé Shiitake gombát tettünk a csomagba, mert a benne lévő lentinán segíti a sérült emésztőrendszer regenrálását, újjáépítését.

A csomag tartalma 2 havi adagot biztosít:

  • 2X PROBIOTIKUM MIX KAPSZULA (2x 30db)
  • 1X SHIITAKE GOMBA KAPSZULA (1x 60 db)

Miért a Natur-L?


 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 

 Magyar termék

 

 OGYÉI által nyilvántartott termék

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

PROBIOTIKUM MIX

A Natur-L Probiotikum Mix kapszulában 7 féle élőbaktérium törzs található. A kapszula természetes anyagból készült és bélben oldódó, tehát az összes baktérium a rendeltetési helyre érkezik, nem tizedeli őket a gyomorsav - ez hatalmas különbség az olcsóbb probiotikumokkal szemben! 

A 7 fajta baktérium mellé prebiotikomot is tettünk, tehát azt a rostos táplálékot, amit a jó baktériumok legszívesebben fogyasztanak. 

Minden egyes kapszulával egy kisebb hadseregnyi “jó” baktérium érkezik a belekbe, akik felszívják magukat kedvenc táplálékukkal és harcba indulnak az Ön oldalán a beleiben élő “rossz” baktériumok és gombák ellen, megteremtve az emésztés, immunrendszer és idegrendszer egyensúlyát. 

 


SHIITAKE GOMBA

shiitake gombában található lentinén erősíti a bélnyálkahártyát és csökkenti a gyulladást. Magas rosttartalma elősegíti az egészséges emésztést, megköti a gyomorsavat és helyreállítja a bélflórát.

A shiitake az egyik leghatékonyabb természetes immunerősítők között tartják számon, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai alapján még a gyógygombák közül is kiemelkedik. Ez az oka annak, hogy Ázsiában a népgyógyászat kedvelt alapanyaga.

Immunerősítő hatását úgy fejti ki, hogy aktiválja azokat a fehérvérsejteket, amelyek felismerik és elpusztítják a szervezetre fenyegetést jelentő kórokozókat.

Kutatások szerint a shiitake gomba napi szedésével a magas koleszterinszint biztonságosan és eredményesen csökkenthető. A benne lévő eritadenin blokkolja a adenozin-deamináz enzimet, így csökkentve a máj koleszterintermelését, valamint elősegíti az epesavak kiválasztását, ami a vérben lévő koleszterinszint csökkenését eredményezi. 


60 NAPOS GARANCIA

A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.

Adatok
Ellenőrzött bio
bio
Összetevők, hatóanyagok

ld. a termékek leírásában

Felhasználás, tárolás

ld. a termékek leírásában

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!