CSONTOK / ÍZÜLETEK / PORCOK

-30%
  • 2X KURKUMIN MIX
  • 1X PORC KOMPLEX
Tovább
12 590 Ft
17 970 Ft
Kezdete: 2021.05.18 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-20%

PORC KOMPLEX 2 db-os csomag, kedvezménnyel. A Natur-L PORC KOMPLEX legfontosabb alkotóeleme az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból előállított készítmény.

 

Összetevők: L-aszkorbinsav, zselatin (kapszula anyaga), denaturált csirkeszegyporc kivonat, UC-II R csirkeszegyporc kivonat, tömjénfa kivonat.

Az UC-II® a kollagén egy fajtája, az ízületek porcállománynak alap proteinje, mely biztosítja az ízületek erejét és kopásállóságát. Ez abban különbözik más szintén csirkeporcból készült termékektől, hogy a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, ráadásul stabilizált állapotban, hogy az emésztőrendszeren áthaladva se legyen képes megemésztődni, denaturálódni. Így változatlan (nyers) formában jut el a vékonybélig, illetve az ott lévő nyirokszervekhez. Nyirokszerveink megakadályozzák, hogy az immunrendszerünk antitesteket termeljen saját porcszöveteink ellen, így támadva meg azokat.

Tovább
15 990 Ft
19 980 Ft
Kezdete: 2021.05.14 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

A Natur-L PORC KOMPLEX legfontosabb alkotóeleme az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból előállított készítmény.


Klinikai tesztek igazolták, hogy az UC-II® -vel minden típusú ízületi probléma eredményesen kezelhető, de a leghatásosabbnak autoimmun eredetű ízületi problémák (pl. rheumatoid arthritis) esetén bizonyult!

Akit kínoznak az ízületei, annak mindenképp érdemes végigolvasnia a következőkben az UC-II hatásosságát alátámasztó teljes tudományos levezetést!

Az PORC KOMPLEX a teljesség igényével készült, figyelembe veszi a porcot építő kollagén típusát, az emésztőszervrendszeren való áthaladás képességét, a felszívódás hatékonyságát...minden pontja azt szolgálja, hogy a porcok és ízületek egészségét a létező leghatékonyabb módon támogassa. 

Tovább
9 990 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ

Az indiai ayurvédikus gyógyászat tanításai szerint a kurkuma az egyik leghasznosabb és legtöbb gyógyhatással rendelkező gyógynövény. A kurkumában található aktív hatóanyag a kurkumin, aminek köszönhetően képes a kurkuma olyan szerteágazóan segíteni szervezetünk egészséges működését.

A kurkuma támogatja az ízületek egészségét, segít csökkenteni az ízületekben és az izmokban keletkező gyulladást.

A gyömbér segíti az emésztést és hozzájárul ízületeink mozgékonyságának fenntartásához.


30 db étrend-kiegészítő kapszula

Összetevők: BCM-95® kurkumagyökér kivonat, Akbamax® sztandardizált tömjénfa kivonat, HPMC (kapszula anyaga), inulin, gyömbér kivonat, piperin.

Tovább
3 990 Ft
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A magnézium hozzájárul

  • az idegrendszer és izomzat kiegyensúlyozott működéséhez,
  • a meszesedés (kalcium lerakódás) megakadályozásához,
  • a normál csontozat és fogazat fenntartásához,
  • valamint segíti a nyugodt alvást, a stesszel való könnyebb megküzdést.

Nélkülözhetetlen ásványi anyag szervezetünk számára, több mint 300 enzim működéséhez szükséges. A magnézium hozzájárul a D-vitamin optimális működéséhez is.

Hiánya esetén krónikus fáradtságot, álmatlanságot, fejfájást, hangulatingadozást tapasztalhatunk. 


70 db étrend-kiegészítő kapszula

Kizárólag jól hasznosuló, 100% szerves magnéziummal + piperinnel

Összetevők: Magnézium-citrát, zselatin (kapszula anyaga), piperin.

Tovább
100% Vegán
vegan
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-24%
  • 2X KURKUMIN MIX
  • 1X PORC KOMPLEX
  • 1X K2D3 VITAMIN
Tovább
15 990 Ft
20 960 Ft
Kezdete: 2021.05.18 A készlet erejéig!
Gyorsnézet
Kedvencekhez