FRISS ELME CSOMAG

FRISS ELME CSOMAG
FRISS ELME CSOMAG
-15%
21 990 Ft
25 850 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
To Favourites

A friss elme csomagot úgy raktuk össze, hogy minden irányból a memóriát, hangulatot, idegeket támogassa.

Az ashwaganda - shilajit - ginzeng hármasa javítja a hangulatot, növeli az életerőt, oldja a szorongást.

A süngombával csodálatos eredményeket érhetünk el a szellem frissentartása érdekében. Serkenti az agyműködést, enyhíti a feledékenységet. Oldja a szorongást, depressziót, ingerlékenységet. 

A bélflóra egyensúlya nem csak emésztésünkre van áldásos hatással, hanem az immunrendszerre és a hangulatunkra, idegeinkre is, ebben segít a probiotikum mix. 

A csomag tartalma 2 havi adagot biztosít:

  • 2X ASHWAGANDHA + SHILAJIT + GINZENG (2x 30db)
  • 2X PROBIOTIKUM MIX (2x 30db)
  • 1X SÜNGOMBA KAPSZULA (1x 60db)
Recommend
Question about the product
Details

ASHWAGANDHA + SHILAJIT + GINZENG - Nyugalom, fókusz, életerő

Az ajurvédikus gyógyászat ősi elemei

Az indiai szuperhármastól erősebb, vitálisabb testi, lelki, szellemi funkciót várhatunk, ráadásul a manapság oly gyakori terméketlenségi problémákon is segíthet.

Az ashwagandha hatóanyaga javíthatja a szellemi teljesítményt, stresszoldó, növelheti az álló- és a teljesítőképességet. Hozzájárulhat a szorongás és a depresszió csökkentéséhez és lassíthatja az öregedési folyamatokat. Erőteljes antioxidáns, ezért immunerősítőnek is kiváló.

 


PROBIOTIKUM MIX 

A Natur-L Probiotikum Mix kapszulában 7 féle élőbaktérium törzs található. A kapszula természetes anyagból készült és bélben oldódó, tehát az összes baktérium a rendeltetési helyre érkezik, nem tizedeli őket a gyomorsav - ez hatalmas különbség az olcsóbb probiotikumokkal szemben! 

A 7 fajta baktérium mellé prebiotikomot is tettünk, tehát azt a rostos táplálékot, amit a jó baktériumok legszívesebben fogyasztanak. 

Minden egyes kapszulával egy kisebb hadseregnyi “jó” baktérium érkezik a belekbe, akik felszívják magukat kedvenc táplálékukkal és harcba indulnak az Ön oldalán a beleiben élő “rossz” baktériumok és gombák ellen, megteremtve az emésztés, immunrendszer és idegrendszer egyensúlyát. 


SÜNGOMBA KAPSZULA

A süngomba kivonat hatásai:

 

– serkenti az agy működését, gátolja a feledékenységet
– oldja a depressziót, szorongást és az ingerlékenységet
– erősíti immunrendszert, a szív-, és érrendszert
– enyhíti a reflux, a gyomorfekély és a gyulladásos bélbetegségek tüneteit

 

A memória javításában fontos szerepet játszhat.

Info
Ellenőrzött bio
bio
Összetevők, hatóanyagok

ld. a termékek leírásában

Felhasználás, tárolás

ld. a termékek leírásában

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Opinions
Be the first to review this product!