HAMVASKÉREG GOMBA - AJÁNDÉKBA

HAMVASKÉREG GOMBA - AJÁNDÉKBA
HAMVASKÉREG GOMBA - AJÁNDÉKBA
Not available for purchase!
To Favourites

 

Az egészségcsomag megrendelése esetén márciusban 1 doboz hamvaskéreg gomba kapszulát küldünk ajándékba!


Hamvaskéreg gomba kivonat kapszula prebiotikummal kiegészítve. HAMVASKÉREG GOMBA 60 db kapszula

A Hamvaskéreg gomba nagyon magas poliszacharid és antioxidáns tartalommal rendelkezik, ami segíthet a test egyensúlyának helyreállításában és az immunrendszer működésének fokozásában.

Recommend
Question about the product
Details

A HAMVASKÉREG GOMBA ismert jótékony hatásai:

  • Immunmodulálás
  • Antioxidáns hatás
  • Gyulladáscsökkentő hatás
  • Vércukorszint csökkentés

A gomba gazdag beltartalmi értékét rendkívüli élőhelyének és életmódjának tulajdonítják. Hideg északi erdőkben nő, ahol hőmérséklet gyakran fagypont körüli, sokszor hó és jég borítja be. Ugyanakkor a nyári időszakban sok UV sugárzást kap, a hőmérséklet különbség, amit el tud viselni pedig extrém. Mindemellett számos természetes ellenséggel küzd (pl. baktériumok, férgek, gombák) a túlélésért.

Az összes ilyen környezeti fenyegetés ellen a hamvaskéreg gomba maga is a benne található biológiailag aktív anyagainak (melaninantioxidáns, enzimek, triterpének, ergoszterolok, szeszkviterpén laktonok, betulinsav származékok, poliszacharidok, fitoszterolok) köszönhetően képes védekezni.

A hamvaskéreg gomba a magas béta-glükán és poliszaharid tartalmával serkenti az olyan immunsejtek termelődését, mint a fehérvérsejtek vagy a természetes ölősejtek.

A hamvaskéreg gomba gazdag polifenolokban, flavonoidokban és melaninban, melyek természetes antioxidánsok. Ezek az anyagok semlegesítik a szabadgyököket és védik a sejteket a szervezetben zajló oxidációs folyamatoktól. Csökkentik a szervezetben lévő gyulladásokat, lassítják az öregedést, védenek a krónikus betegségek kialakulásától (szív-, és érrendszeri problémák, cukorbetegség, arthritis).

Mivel a hamvaskéreg gomba fejleszti az inzulin érzékenységet, ezért segít a vércukorszint egyensúlyban tartásában, továbbá csökkenti a diabétesz mellékhatásaként jelentkező gyulladásos folyamatokat is.

További pozitív hatása, hogy összetételének köszönhetően enyhítheti a kemoterápia vagy sugárkezelés mellékhatásait.

Összetevők, hatóanyagok

HAMVASKÉREG GOMBA 60 db kapszula

Összetevők:
hamvaskéreg gomba kivonat, HPMC (kapszula anyaga), inulin.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

  • Hamvaskéreg gomba kivonat (15-18:1) 333 mg
  • ebből poliszacharid tartalom 100 mg
  • inulin (prebiotikum) 90 mg


Egy kapszulában lévő 333 mg hamvaskéreg gomba kivonat megfelel legalább 4995 mg szárított gomba őrleménynek.

Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta 1-2 kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Mivel nincs kutatás a chaga biztonságosságáról terhes vagy szoptató nők esetében, inkább kerüljük a gomba használatát az említett állapotokban!

Egy kapszulában lévő 333 mg hamvaskéreg gomba kivonat megfelel legalább 4995 mg szárított gomba őrleménynek.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Opinions
Be the first to review this product!