JÚDÁSFÜLE GOMBA

JÚDÁSFÜLE GOMBA
JÚDÁSFÜLE GOMBA
JÚDÁSFÜLE GOMBA
JÚDÁSFÜLE GOMBA
JÚDÁSFÜLE GOMBA
5 890 Ft
Kedvencekhez

Étrend-kiegészítő PREBIOTIKUMMAL - 60 db növényi kapszula. Összetevők: júdásfüle gomba kivonat, HPMC (kapszula anyaga), inulin.


A júdásfüle gomba (másnéven fafülgomba) a többi gyógygombához hasonlóan legalább 5 területen járul hozzá az egészséghez.

  • immunerősítő
  • antioxidáns
  • szabályozza a vércukorszintet
  • gyulladáscsökkentő
  • szabályozza a vérnyomást

Miért a Natur-L?


 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 

 Magyar termék

 

 OGYÉI által nyilvántartott termék

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

A júdásfüle gomba / fafülgomba (Auricularia auricula-judae) részben a benne található a béta-glükánnak köszönheti egészségvédő erejét. A béta-glükán egy összetett cukor, ami elképesztő mértékben segít bizonyos élettani folyamatokat.

A vércukorszint szabályozást pl. úgy éri el, hogy lassítja a szénhidrátok felszívódását valamint javítja a sejtek és az inzulin közötti kommunikációt, tehát az inzulin hatékonyabban tudja a sejtekbe juttatni a cukrot. 

A szív és érrendszerre gyakorolt hatása is figyelemreméltó. Tiszítja az ereket és csökkenti a koleszterinszintet. 

Az immunrendszer támogatásával pedig a gyulladásos folyamatok és a fertőzések ellen is véd. 

Az antioxidánsokról sok szó esik, de sokan nem tudják, hogy miért olyan fontos a napi bevitele. A sejtek oxidációja természetes folyamat. Miközben a sejtek egymással kommunikálnak, illetve bizonyos immunfolyamatok közben molekulák szabadulnak fel. Ezek a  molekulák nagy tömegben (ha nincsenek lekötve) károsítják a sejtek lipidjeit, fehérjéit, sőt még a DNS szerkezetet is. Amikor antioxidánst viszünk be a szervezetbe, ezeket a nagy mennyiségben káros molekulákat kötjük le, semlegesítjük, így megóvjuk a sejteket és a szervezetünket a gyulladásos vagy akár rákos folyamatoktól is, valamint olyan krónikus betegségek kialakulásától, mint a szív-és érrendszeri rendellenességek vagy cukorbetegség. 

A júdásfüle gomba (több gyógygombához és gyógynövényhez hasonlóan) természetes vérhigító hatással is bír. 


60 NAPOS GARANCIA

A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.

Adatok
Ellenőrzött bio
bio
100% Vegán
vegan
Összetevők, hatóanyagok

60 db vegán kapszula
Nettó tömeg: 32,78 g
JÚDÁSFÜLE GOMBA étrend-kiegészítő prebiotikummal

 

Egy kapszulában lévő 333 mg júdásfüle gomba kivonat megfelel legalább 4995 mg szárított gombaőrleménynek.

 

Összetevők: Júdásfüle gomba (Auricularia auricula-judae) kivonat 30 % pliszacharid tartalommal, inulin, HPMC (kapszula anyaga).

 

hatóanyag 1 kapszulában:

Júdásfüle gomba-kivonat (15-18:1): 333 mg
ebből poliszacharid tartalom: 100 mg
Inulin (prebiotikum): 130 mg

Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta 1-2 kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!