PATKÓNYELV GOMBA - A legnagyobb bajban is segítség lehet

PATKÓNYELV GOMBA - A legnagyobb bajban is segítség lehet
PATKÓNYELV GOMBA - A legnagyobb bajban is segítség lehet
5 990 Ft
Kedvencekhez

PATKÓNYELV GOMBA 60 db kapszula

BIO, ellenőrzött minőség!


A patkónyelv gomba a rákellen folytatott küzdelem egyik legfontosabb természetes gyógymódjai közé tartozik. Sőt mi több a Patkónyelv gomba további 38 olyan értékes hatóanyagot tartalmaz, amelyek immun- és egészségvédő hatással bírnak.


Miért a Natur-L?


 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 

 Magyar termék

 

 OGYÉI által nyilvántartott termék

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

PATKÓNYELV GOMBA

(Phellinus linteus)

 

A Patkónyelv gomba a hagyományos kínai orvoslás egyik legkiemelkedőbb elemének számít. A patkónyelv gomba nevét formájáról kapta, és egy rendkívül ritka éppen ezért ez az egyik legdrágább gyógygombák közé tartozik.

Olyan poliszacharid-fehérjéket tartalmaz, amelyek támogatják az immunvédekezést, mivel közvetlenül serkentik az immunsejtek működését.

Májvédő, vírusellenes, baktériumellenes, fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, allergiás tüneteket és ízületi gyulladást enyhítő hatással bír.

Közvetlen vércukorcsökkentő hatása ugyan nincs, de olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek védik a sejteket a magas vércukorszint okozta károsodásoktól.

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően támogatja a szervezet oxidatív stressz elleni védekezését és csökkenti a sejtmutációk (rákos megbetegedések) kialakulásának gyakoriságát is.

A patkónyelv gomba az egyik leghatásosabb természetes rákellenes gyógymódok közé sorolható. A világ legkiemelkedőbb rákkutató intézete a Memorial Sloan Kettering Cancer Center (New York) vizsgálta a patkónyelv gomba tumor ellenes hatásait. Kutatásuk során a patkónyelv gomba szedésével összefüggésbe hozták a spontán tumor regressziót. Arról számoltak be, hogy a gomba egy összetett tumor ellenes hatással bír, ugyanis a tumor sejteket „öngyilkosságra kényszeríti”. Ennek oka, hogy a patkónyelv gomba gátolja a tumor sejtek vérellátását, így megakadályozva azok terjedését. Továbbá fokozzák az immunsejtek tumor ellenes aktivitását is. Tumorzsugorodást elsősorban prosztata-, tüdő-, fej- és májtumorok esetében figyeltek meg.

Egyéb laboratóriumi és állatkísérletek során idegrendszeri, szájüregi és bőr ráksejtek visszahúzódásáról számoltak be.


60 NAPOS GARANCIA

A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.

Adatok
Ellenőrzött bio
bio
100% Vegán
vegan
Összetevők, hatóanyagok

Összetevők: Patkónyelv gomba (phellinus linteus) kivonat 30% poliszacharid tartalommal, HPMC (kapszula anyaga), inulin.

Hatóanyag 1 kapszulában:

Patkónyelv gomba kivonat (15-18:1) 333 mg
ebből poliszacharid tartalom 100 mg
Inulin (prebiotikum) 100 mg

Egy kapszulában lévő 333 mg patkónyelv gomba-kivonat megfelel 5994 mg szárított gomba őrleménynek.

Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Egy kapszulában lévő 333 mg patkónyelv gomba-kivonat megfelel 5994 mg szárított gomba őrleménynek.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!