UC-II® PORC KOMPLEX - A porcok rugalmasságáért

UC-II® PORC KOMPLEX - A porcok rugalmasságáért
UC-II® PORC KOMPLEX - A porcok rugalmasságáért
UC-II® PORC KOMPLEX - A porcok rugalmasságáért
UC-II® PORC KOMPLEX - A porcok rugalmasságáért
UC-II® PORC KOMPLEX - A porcok rugalmasságáért
5 990 Ft
Kedvencekhez

(ÚJ RECEPTÚRA!)  A Natur-L PORC KOMPLEX legfontosabb alkotóeleme az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból előállított készítmény. 30 db UC-II®-t tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula prebiotikummal


Klinikai tesztek igazolták, hogy az UC-II® -vel minden típusú ízületi probléma eredményesen kezelhető, de a leghatásosabbnak autoimmun eredetű ízületi problémák (pl. rheumatoid arthritis) esetén bizonyult!

Akit kínoznak az ízületei, annak mindenképp érdemes végigolvasnia a következőkben az UC-II hatásosságát alátámasztó teljes tudományos levezetést!

Az PORC KOMPLEX a teljesség igényével készült, figyelembe veszi a porcot építő kollagén típusát, az emésztőszervrendszeren való áthaladás képességét, a felszívódás hatékonyságát...minden pontja azt szolgálja, hogy a porcok és ízületek egészségét a létező leghatékonyabb módon támogassa. 


Miért a Natur-L?


 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 

 Magyar termék

 

 OGYÉI által nyilvántartott termék

Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Az UC-II® a kollagén egy fajtája, az ízületek porcállománynak alap proteinje, mely biztosítja az ízületek erejét és kopásállóságát. Ez abban különbözik más szintén csirkeporcból készült termékektől, hogy a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, ráadásul stabilizált állapotban, hogy az emésztőrendszeren áthaladva se legyen képes megemésztődni, denaturálódni. Így változatlan (nyers) formában jut el a vékonybélig, illetve az ott lévő nyirokszervekhez. Nyirokszerveink megakadályozzák, hogy az immunrendszerünk antitesteket termeljen saját porcszöveteink ellen, így támadva meg azokat.

Ilyen antitestek termelődhetnek például Rheumatoid arthritis esetén, ami egy autoimmun ízületi betegség. Antitestek keletkezhetnek akár intenzív sportolás alakalmával is. Ezen kívül az ízület porcfelszínének sérülése, kopása is kiválthatja az antitestek termelődését. Ilyenkor a porcot alkotó II-es kollagén-fehérjék egy kis része denaturálódik, vagyis olyan fehérjék jönnek létre, amik a szervezet számára idegenek. Ezek ellen az idegen fehérjék ellen aztán beindul antitest-termelés, aminek következtében krónikus gyulladás következhet be.

A Klinikai tesztek igazolták, hogy az UC-II® -vel minden típusú ízületi probléma eredményesen kezelhető, de a leghatásosabbnak autoimmun eredetű ízületi problémák esetén bizonyult. A klinikai kutatások arra az eredményre jutottak, hogy a legjobb hatást akkor éri el a kezelés, ha az UC-II®-t 40 mg-os dózisban alkalmazzák. Ennél nagyobb dózis alakalmazása esetén sem javultak tovább az eredmények, sőt inkább romlottak. Ugyanis az UC-II® -ellentétben a hagyományos úttal, amikor a porchoz a véráramon keresztül jutnak el a kollagén-peptidek, majd ezek beépülnek a porcokba +növelik az ízületi folyadék mennyiségét- egy védőoltáshoz hasonlóan stimulálja az immunrendszert a nyirokrendszeren keresztül. Klinikai tesztek szerint az UC-II ® hatásosabban védi az ízületeket és csökkenti a fájdalmakat, mint a a glükozamin és kondroitin kombinációja. Napi 40 mg UC-II® szignifikánsan hatásosabbnak bizonyult humán klinikai vizsgálatban, mint 1200 mg Kondroitin-szulfát+1500 mg Glükozamin HCl.

A termék másik összetevője a hidrolizált (előemésztett) csirkeporc kivonat, amely II-es típusú kollagéneket, kondroitint és hialuronsavat, is magában foglal, ráadásul a csirkeporc természetes, extra-celluláris mátrixának részeiként, így nem mérhető össze a csupán izolált hialuronsav- és kondroitin-szulfát-alapanyagokkal. Ez biztosítja ízületek építő- és kenőanyagát.

Termékünk C-vitamint (L-aszkorbinsav) is tartalmaz, amely előnyösen befolyásolja a kollagén szintézist, a kollagén peptid beépülési képességét az ízületekbe.

Termékünkben megtalálható még ezen kívül a tömjénfa kivonata is. A tömjénfa (boswelia) olyan ritka gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, mint egy nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer. Hatását azonban más módon fejti ki, így nem irritálja a gyomornyálkahártyát, mely a szokásos gyulladáscsökkentő készítmények fő mellékhatása szokott lenni. A boswelliasav ugyanis a kötőszövet védelmén, és az ízületekhez áramló vér mennyiségének növelésén keresztül fejti ki gyulladáscsökkentő hatását. A tömjénfa mind az oszteoarthritisz (degeneratív ízületi gyulladás), mind a rheumatoid arthritisz (sokízületi gyulladás) esetében gátolja a gyulladást. további előnyös tulajdonsága, hogy nincs ismert mellékhatása, szemben a hasonlóan gyulladáscsökkentő gyógynövényként is ismert kurkumával.

A tömjénfa kivonat biztonsággal alkalmazható azokban az esetekben, amikor a nem-szteroid gyulladáscsökkentő szerek használata nem megfelelő. Ugyanis ezek a gyógynövények egyszerre több csatornán, egyenletesen fejtik ki hatásukat, aminek ugyan az a következménye, hogy sokkal lassabban érik el kívánt a hatást, viszont a gyulladáscsökkentő gyógyszerekre általában jellemző mellékhatások nélkül (pl. májkárosodás, gyomorfekély).


Összetevők: Inulin (prebiotikum), C-vitamin (L-aszkorbinsav), csirkeporc komplex, csirkeporc kivonat (50% II-es típusú kollagén + 30% kondroitin szulfát + 8% hialuronsav tartalommal), UC-II® stabilizált, nem denaturálódó, nyers II-es típusú kollagén tartalamú csirkeporc készítmény, tömjénfa kivonat.


60 NAPOS GARANCIA

A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.

Adatok
OGYÉI bejelentés
22644/2019 Porc komplex UC-II-T tartalmazó étrendkiegészítő kapszula
Összetevők, hatóanyagok

UC-II®-t tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula prebiotikummal

30 db kapszula | Nettó tömeg: 21,15 g


Összetevők: Inulin, L-aszkorbinsav, zselatin (kapszula anyaga), csirkeporc kivonat, UC-II® csirkeporc készítmény, tömjénfa kivonat.

Hatóanyagok napi adag: 1 kapszulában

 

  • Inulin (prebiotikum) - 250 mg

  • C-vitamin (L-aszkorbinsav) (NRV*:187%)* - 200 mg

  • Csirkeporc komplex - 105 mg

  • Csirkeporc kivonat (50% II-es típusú kollagén + 30% kondroitin szulfát + 8% hialuronsav tartalommal) - 65 mg

  • UC-II® stabilizált, nem denaturálódó, nyers II-es típusú kollagén tartalamú csirkeporc készítmény - 40 mg

  • Tömjénfa kivonat (20:1) - 50 mg

    *NRV= Napi beviteli referencia érték felnőttek számára
Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta este, lefekvés előtt egy kapszulát.

Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.

(Az esti, lefekvés előtti időzítésnek fontos szerepe van, ugyanis egy 2018-as vizsgálat igazolta, hogy reumás problémáknál az esti időpontban kis mennyiségű gyulladáscsökkentő is sokkal hatékonyabbnak bizonyult).


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó. A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza! A napi ajánlott mennyiség fogyasztását ne lépje túl!

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!